ads

Khamis, 23 Oktober 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


FAR EAST LANCAR ALBUM BARU 'AKU ZIKIRKAN NAMA-MU'

Posted: 22 Oct 2014 09:23 PM PDTSatu majlis pelancaran album baru Far East yang berjudul 'Aku Zikirkan Nama-Mu' telah berlangsung pada 21 Oktober 2014 (Selasa) di Restoran Rebung, Bangsar, Kuala Lumpur.

Far East sebuah kumpulan nasyid yang sudah bertapak di dalam persada muzik tanahair sejak dari tahun 2001. Pembabitan mereka dalam industri muzik tanahair lebih dari sepuluh tahun ini, telah membolehkan anak-anak muda ini menimba pengalaman dengan mengadakan persembahan di seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak, Singapura, Thailand, Indonesia, India dan negara-negara lain.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

7 GAMBAR - AKSI KEMBAR SEPASANG NURUL SYUHADA NURUL AIN

Posted: 22 Oct 2014 09:17 PM PDTInilah dia wajah yang dinanti-nantikan oleh ramai pihak iaitu wajah anak kembar sepasang (lelaki dan perempuan) Nurul Syuhada Nurul Ain yang dilahirkan pada 21 September 2014.

Artikel terdahulu:
Untuk info, seorang dari kembar ini dilahirkan secara normal manakala seorang lagi secara pembedahan. Myartis.com merupakan media online terawal yang menyiarkan berita mengenai kembar tersebut pada September lalu.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

6 GAMBAR : ISU TUNANG & KEKASIH - JEP SEPAHTU TAK BERAHSIA LAGI

Posted: 22 Oct 2014 02:07 PM PDTEntah kenapa, pelawak sememangnya selalu berjaya mencuri hati ramai wanita meskipun mereka tidak sekacak mana. Dalam hal ini, Jep Sepahtu turut tidak ketinggalan dilanda pelbagai gosip hangat dengan segelintir wanita yang didakwa sebagai kekasihnya.

Mungkin sudah penat, tambah-tambah melayan dakwaan yang dia telah mengikat tali pertunangan awal Januari lalu dengan wanita sekampung di Kluang, Johor... akhirnya membuat Jep mengakui dia kini 'amat rapat' dengan seorang pelakon.

Lebih menarik, dia juga tidak lokek untuk berkongsi fotonya bersama wanita tersebut yang dikenali sebagai Nazeera Sardi di IG miliknya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved