ads

Isnin, 17 November 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


4 GAMBAR - MANISNYA AZWAN ALI PAKAI TUDUNG

Posted: 17 Nov 2014 03:16 AM PSTGaya menawan Diva Azwan Ali bertudung ala yuna, bagi menjayakan iklan TV terbaru Pizza Domino. Waahhh... bukan main manis ahkak kita ni macam Shila Amzah pun ada!

Apa-apapun tahniah diucapkan. Semoga rezeki Azwan terus melimpah ruah selepas ini.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

4 GAMBAR : PUTUS DENGAN KERABAT SITI NURHALIZA - NURI MAULIDA NIKAH LAIN

Posted: 16 Nov 2014 07:34 PM PSTMasih anda ingat dengan pelakon sinetron Cinta Fitri iaitu Nuri Maulida yang dilamar oleh Muhammad Adam, kerabat kepada suami Datuk Siti Nurhaliza, iaitu Datuk Khalid pada tahun 2013 lalu?

Artikel terdahulu:
Bagaimanapun, perkembangan terkini, Nuri sebenarnya telah selamat bernikah tetapi bukan dengan Muhammad Adam namun jejaka lain yang juga golongan berada.

Entah bila Nuri dan Muhammad Adam putus, kami sendiri sebenarnya kurang periksa. Mungkin tiada jodoh antara mereka agaknya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

6 GAMBAR : DIDAKWA INTIM DENGAN PILOT - HANEZ SURAYA TUKAR ANGIN?

Posted: 16 Nov 2014 01:23 PM PSTNampaknya, dakwaan Hanez Suraya sebelum ini yang dia sudah putus cinta dengan kekasihnya Romie Razin Adilha Abd Jais mungkin satu kisah benar. Ini kerana, gosip terkini yang melanda Hanez dilihat lebih menarik apabila dia dikatakan mula intim dengan jejaka lain.

Bagaimanapun, siapa gerangan jejaka itu masih rahsia kerana dia hanya dikenali sebagai 'S' sahaja dan merupakan seorang juruterbang Malaysia Airlines.

Inilah yang dikatakan patah tumbuh hilang berganti. Iyalah... artis cantik macam Hanez pastinya mudah menawan hati ramai jejaka di luar sana. Heh.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved