ads

Jumaat, 3 Oktober 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


GOSIP - GAMBAR ZUL ARIFFIN BERSOSIAL?

Posted: 02 Oct 2014 11:48 PM PDTDunia hiburan bertambah hangat hari ini apabila sekeping gambar Zul Ariffin memeluk seorang gadis dari belakang tersebar. Lebih hangat, gambar tersebut didakwa dirakamkan ketika Zul sedang bersosial. Eh... benar ke?

Untuk info, gambar tersebut telah disebarkan oleh sebuah forum Dan laman OhBulan di mana Zul dengan wanita misteri ini dikatakan diambil ketika pelakon lelaki berkenaan berada di Langkawi untuk satu sesi penggambaran.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

5 GAMBAR - DUA KALI LAFAZ, ALIFF OMAR SELAMAT BERGELAR SUAMI

Posted: 02 Oct 2014 11:27 PM PDTMeskipun dua kali lafaz, namun anak tunggal kepada Allahyarham Sharifah Aini, Aliff Omar Ali kini sah menjadi suami kepada Sharifah Nur Athirah Syed Azmi pada kira-kira jam 11.10 pagi tadi

Majlis pernikahan tersebut telah berlangsung di Shah Alam, Selangor dan ia dihadiri oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak. Namun apa yang istimewanya, nenek Aliff iaitu ibu Allahyarham Sharifah Aini turut hadir bersama.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SHARIFAH SHAKINAH SAH TUNANG 25 OKTOBER, KAHWIN MAC 2015

Posted: 02 Oct 2014 03:32 PM PDT

  
UPDATE:

Jika baru-baru ini tersebar gosip yang Sharifah Sakinah sedang hangat bercinta dengan kekasih baru iaitu Aliff Adha seorang pilot, terkini dia dilaporkan bakal bertunang pada 25 Oktober dan akan menamatkan zaman bujangnya pada bulan Mac 2015.

"Majlis pertunangan akan diadakan sebelah petang di Melawati, Insya-Allah kami merancang untuk bernikah pada Mac tahun depan.

"Saya sudah bersedia ke arah itu. Alhamdulillah, saya pun sudah stabil daripada segi kewangan dan emosi.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ANAK ALLAHYARHAM SHARIFAH AINI, ALIFF OMAR NIKAH HARI INI

Posted: 02 Oct 2014 02:56 PM PDTAkhirnya hari yang dinanti tiba jua. 3 Oktober merupakan hari pernikahan anak tunggal lelaki Sharifah Aini, Aliff Omar. Dia dan pasangannya Sharifah Nur Athirah Syed Azmi akan disatukan sebagai suami isteri di Shah Alam, Selangor.

Sebelum ini (23 Ogos lalu), Aliff telahpun bertunang dengan Sharifah yang merupakan seorang doktor gigi.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved