ads

Selasa, 30 September 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


21 GAMBAR - FIFFY NATASYA KINI SAH ISTERI MUSLIM AZMAN

Posted: 29 Sep 2014 02:48 PM PDTSelepas bertunang pada 21 Disember tahun lalu, akhirnya Fiffy Natasya, 21, kini sah bergelar isteri kepada juruterbang sebuah syarikat penerbangan, Muslim Azman, 27, di kediaman keluarganya di Putra Height, Selangor, semalam.

Artikel terdahulu:
Pernikahan tersebut berwalikan bapa pengantin perempuan sambil disaksikan Penolong Pendaftar Nikah Cerai dan Rujuk, Jabatan Agama Islam Selangor, Ustaz Sujak.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KEJUTAN HARI LAHIR - IZARA AISHAH TERHARU DIRAI PEMINAT

Posted: 29 Sep 2014 02:05 PM PDT"Early Birthday surprise from shiseidomalaysia! Thank you I love you," begitulah kata Azara Aishah sebaik mendapat surprise kek bertingkat sempena hari lahirnya yang ke-22 kelmarin.

Untuk info, surprise tersebut telah diadakan dalam majlis pelancaran produk terbaru jenama kosmetik Shiseido di pusat beli-belah Pavilion, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ISU PUTUS CINTA - INTAN LADYANA TOLAK BERSEMUKA DENGAN KAMAL ADLI

Posted: 29 Sep 2014 01:38 PM PDTMeskipun Kamal Adli baru-baru ini kelihatan seolah berlembut dan mendakwa rasa kesal apabila hubungannya dengan Intan Ladyana putus di tengah jalan, namun bagi Intan, dia sudah malas mengulangi cerita yang sama.

Malah katanya, dia tidak perlu bersemuka dengan Kamal Adli untuk memberi peluang pemuda itu berbincang mengenai hubungan mereka. Bukan jual mahal, tetapi memang sudah hakikat yang mereka berdua sudah tidak ada apa-apa hubungan lagi.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved