ads

Isnin, 29 September 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


11 GAMBAR - MAJLIS BERTUNANG SARIMAH & CUCU RAJA BAGAIKAN MAJLIS NIKAH

Posted: 28 Sep 2014 03:16 PM PDTAnd..... were engaged!!!

Itulah luahan Sarimah Ibrahim, 36, apabila dia selamat bertunang dengan cucunda Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan ke-10, Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar atau lebih mesra dipanggil Jamie, 42, kelmarin di sebuah majlis tertutup yang berlangsung di Hotel DoubleTree by Hilton, Kuala Lumpur.

Untuk makluman, majlis pertunangan itu telah dimulakan dengan acara merisik dan bertukar barangan hantaran.

Ibu saudara kepada Tunku Jamie, Datin Raja Massaha Raja Harun telah menyarung cincin pertunangan ke jari Sarimah.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

3 GAMBAR MENARIK - INILAH WAJAH ANAK NORYN AZIZ

Posted: 28 Sep 2014 02:41 PM PDTJika sebelumnya, wajah anak Noryn Aziz, 38, telah dirahsiakan daripada umum, terkini Noryn akhirnya mendedahkan wajah dan juga nama penuh anaknya itu. Memang sah comel dan nama yang dipilihpun terbaik!

'Raja Bariq Umar Shah' merupakan nama yang diberi oleh Noryn dan suaminya Datuk Raja Kamarul Bahrin Shah Raja Ahmad, 59, yang lahir pada 25 Ogos lalu di di Hospital Prince Court, Jalan Kia Peng.

Doa kita semoga Raja Bariq membesar menjadi anak yang bertaqwa kepada Allah SWT. Amin!<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved