ads

Selasa, 12 Ogos 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


JACLYN VICTOR SELAMAT KAHWINI BINTANG R&B DI PHILADELPHIA USA

Posted: 12 Aug 2014 04:30 AM PDTTeka-teki mengenai rahsia besar (kejutan) yang bakal didedahkan oleh penyanyi Jaclyn Victor, 37, akhirnya terjawab. Jaclyn kini sah menjadi isteri kepada Shawn Rivera, 40, anggota kumpulan R&B dari Amerika Syarikat, Az Yet.

Artikel terdahulu:

Untuk info, pemuda tersebut berasal dari Puerto Rico dan menetap di Amerika Syarikat dan mereka berkenalan pada Januari tahun lalu semasa terlibat dalam program muzik.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

4 GAMBAR - 'LARA' NAMA BABY SCHA AL-YAHYA & AWAL ASHAARI

Posted: 11 Aug 2014 03:07 PM PDT'Lara' merupakan nama yang diberikan oleh Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya untuk puteri sulung mereka yang lahir baru-baru ini. Namun tidak diketahui jika masih ada nama sambungan selepas nama tersebut.

Memang cantik nama tu... tahniah diucapkan buat mereka.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

TAHNIAH - NURUL DEEP HAMIL 12 MINGGU

Posted: 11 Aug 2014 02:36 PM PDTBerita gembira di Hari Raya apabila Nurul Deep memberitahu satu rahsia melalui Youtube yang dia kini hamil 12 minggu. Kehamilannya itu adalah kali ketiga dan kali kedua bersama suaminya sekarang iaitu Eric Depp.

"Saya tak boleh sebut dalam bahasa Inggeris, nanti yang di Perancis tahu. Saya nak buat kejutan untuk mereka," ujar Nurul yang bakal ke sana bertemu mertuanya pada 17 September depan.

Tahniah kami ucapkan kepada Nurul sekeluarga.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved