ads

Jumaat, 11 Oktober 2013

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


YA, SAYA & WAWA SUDAH BERNIKAH - ARIEL

Posted: 11 Oct 2013 04:54 AM PDT


"Ya, saya dan Wawa sudah bernikah. Kami bernikah di Taman Datuk Harun, Petaling Jaya. Jadi, status anak saya yang dihebohkan selama ini sudah terjawab," kata Aeril Zafrel memecahkan teka-teki mengenai kontroversi yang melanda dirinya dan Wawa Zainal.

Menurutnya dalam satu sidang akhbar di sebuah restoran di di Western 114, Neo Damansara, Petaling Jaya, dia dan Wawa, telah bernikah pada 25 Februari 2012 secara rahsia. Mereka bernikah sebanyak dua kali iaitu pada kali kedua , 4 Februari lalu, hampir setahun selepas pernikahan pertama.


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

KES DADAH - BENJY AKHIRNYA DIBEBASKAN

Posted: 11 Oct 2013 12:07 AM PDT


Dilepas dan dibebaskan!

Begitulah keputusan Majistret Ayuni Izzaty Sulaiman terhadap pelakon Khaeryll Benjamin Ibrahim atau Benjy dan empat rakannya hari ini dalam perbicaraan di Mahkamah Majistret Ampang Kuala Lumpur atas tuduhan memiliki dadah, Jun lepas.


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

15 HARI NIKAH - FIZA ELITE & ADAM BERMASAM MUKA?

Posted: 10 Oct 2013 11:34 PM PDT


"Not in da mood.....hmmmm," demikian komen Fiza Elite dalam Instagramnya yang menimbulkan tanda-tanya.

Mungkinkah dia dan suaminya Adam AF2 bertengkar atau bermasam muka? Harap-harap tidaklah ya! Moga kata-kata itu hanya satu gurauan atau ianya ditujukan kepada orang lain.

Tulisan dan gambar yang dimuatkan naik Fiza semalam 
Klik untuk imej besar...

<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

3 GAMBAR - WAJAH BABY Z, SELEPAS 7 HARI

Posted: 10 Oct 2013 04:50 PM PDT


Selepas tujuh hari bersalin, kini barulah Nurul Wahab memperlihatkan wajah anaknya yang diberi gelaran Baby Z. Pelbagai suka-duka yang dilalui oleh Nurul dicatat dalam blognya sebagai memori terindah yang amat berharga bagi seorang ibu.

"Alhamdulillah. Dia baby yang sangat baik – so far. Jaga malam hanya 2 atau 3 kali. Baby Z fully breast feeding. Jadi, dia selalulah melekap je dengan aku. But I like it! Dapat aku tatap dan belek wajahnya berkali-kali setiap hari! Tak sangka, ada baby lagi. Aku sering panjatkan kesyukuran buat Yang Maha Esa. Dia berikan lagi untuk aku satu kebahagiaan yang tidak ternilai. Syukur Alhamdulillah!" demikian catat Nurul melalui Wordpress.

Klik untuk imej besar...

<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GOSIP CURANG - FAUZI NAWAWI RASA MALU

Posted: 10 Oct 2013 02:31 PM PDT


Pelakon Fauzi Nawawi, 40, meminta agar pihak yang menyebarkan pelbagai gosip termasuk isu curang dengan isterinya agar menyelidikinya dahulu. Katanya, janganlah main tuduh sahaja hingga menjejaskan reputasinya sebagai seorang suami.

Sehubungan itu juga, Fauzi mengingatkan mereka agar membuat cerita yang benar-benar sahih, jangan sampai dia mengambil tindakan pula nanti.

Fauzi rasa malu pada isteri - klik untuk imej besar...

<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

8 GAMBAR - RAGAM ERMA FATIMA DI THAILAND

Posted: 10 Oct 2013 02:08 PM PDT


Kenangan menarik Erma Fatima ketika bertandang ke Bangkok, dan kemudiannya ke Pattaya, Thailand . Sebelum itu, Erma sempat ke Jakarta, Indonesia untuk sesi uji bakat mencari bakat baru dalam bidang lakonan.

"The best transport kat sini. Cuma rasa nyawa macam nak melayang... jammed kat sini worst dari Jakarta. Tutut lah penyelamatnya. Last day di Bangkok... esok dah nak ke Pattaya. Bye bangkok," ujar Erma melalui Instagramnya.


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved