ads

Ahad, 22 Februari 2015

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


8 GAMBAR - ALMY NADIA & FIZZ FAIRUZ BERSAMA BABY

Posted: 21 Feb 2015 09:50 PM PSTGambar menarik Almy Nadia yang baru-baru ini selamat melahirkan baby perempuan seberat 3.25 kilogram di Hospital Columbia, Setapak, Kuala Lumpur. Waahhh... tembamnya pipi Almy!

Untuk info, gambar ini kami cilok dari rancangan Melodi yang bersiaran hari ini.

Menurut Almy dan Fizz, mereka hanya akan berkongsi wajah anak mereka selepas berusia 40 hari.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

7 GAMBAR - ZACH X-FACTOR AKHIRI ZAMAN BUJANG

Posted: 21 Feb 2015 09:34 PM PSTTahniah diucapkan buat pelakon dan penyanyi Zach X-Factor atau nama sebenarnya Zachery Francis yang telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan Jennifer Carterina Gilbert dalam satu majlis sederhana.

"Syukur akhirnya saya bertemu dengan seorang wanita yang saya sifatkan cukup sempurna di mata saya dan sangat selesa bersamanya," ujar Zach dipetik sebagai berkata tidak lama dulu.

"My big day," demikian kata Jennifer pula melalui IGnya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SEKITAR MAJLIS ULANGTAHUN DATUK K BERSAMA KELUARGA

Posted: 21 Feb 2015 02:31 PM PSTPada 19 Februari lalu, majlis ulangtahun  Dato' Sri Khalid Bin Mohamad Jiwa atau lebh dikenali sebagai Datuk K yang ke-56 telah disambut secara sederhana oleh keluarga tersayang.

Dalam majlis tersebut, Izara Aisyah turut hadir meraikan majlis ulangtahun bakal bapa mentuanya. Heh!

"Alhamdullillah...'makan besar' kami anak beranak meraikan ulang tahun kelahiran suami tersayang .. B.. terima kasih kerana menjadi Suami yg melindungi, Ayah yg bertanggungjawab, Mentor yg berdedikasi & sahabat yg sejati.. Doaku sentiasa bersamamu sayang..<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved