ads

Khamis, 12 Februari 2015

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


19 GAMBAR - NEWBORN SHOOTING ANAK AIDIL & ZAREMA ZAINAL

Posted: 12 Feb 2015 02:56 AM PSTGambar-gambar official 'newborn shooting' untuk baby pemain pertahanan pasukan bola sepak Johor Darul Takzim (JDT), Aidil Zafuan dan isterinya Zarema Zainal.

Seperti biasa, team camora Arts telah terpilih untuk menjadi 'official photographer' bagi photo shoot tersebut yang diadakan dikediaman keluarga Zarema di Klang, Selangor.

Untuk info, ketika 'Newborn shooting; ini dilakukan, baby Aidil dan Zarema baru sahaja sahaja berusia 5 hari. Hero comel ini telah diberi nama 'Ayden Zeeyad'. Cantik nama tu!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

AL-FATIHAH - HASBULLAH AWANG KEMBALI KE RAHMATULLAH

Posted: 11 Feb 2015 11:23 PM PSTBerita sedih buat peminat sukan negara. Datuk Hasbullah Awang yang terkenal dengan celotehnya sebagai pengulas sukan paling sensasi meninggal dunia ketika dalam rawatan di Institut Jantung Negara (IJN), pada jam 12.20 tengah hari tadi.

Untuk info, Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin sendiri telah menyampaikan berita sedih tersebut melalui laman sosialnya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

LEPAS MENANG MLM 2014 - SYAIFUL ZERO TANGGUH KAHWIN

Posted: 11 Feb 2015 02:31 PM PSTMahu fokus pada kerja!

Itulah alasan Syaiful Zero mengenai penangguhan majlis perkahwinannya yang dijadualkan pada pertengahan bulan Februari ini.

"Perkahwinan tersebut ditunda kepada satu tarikh lain kerana saya mahu fokus kepada kerjaya bersama dua adik saya iaitu Sharif dan Atu," ujarnya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved