ads

Selasa, 10 Februari 2015

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


11 GAMBAR PRA-PERKAHWINAN SHARIFAH SAKINAH & ALIFF ADHA

Posted: 09 Feb 2015 04:38 PM PSTSelepas bertunang pada 25 Oktober lepas, pasangan dua sejoli Sharifah Sakinah dan Aliff Adha (juruterbang) akan berkahwin pada 28 Mac ini.

Bagi artis seperti Sharifah, memang tak sah kalau tidak merakamkan gambar pra-perkahwinan mereka untuk kenangan hari esok. Namun begitu, sesi foto tersebut telah dibuat secara ringkas dan santai... tanpa taman, gaun dan kostum.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

9 GAMBAR - ZULIN AZIZ BERTUNANG DENGAN ARIZ (FORTEEN)?

Posted: 09 Feb 2015 04:13 PM PSTAkibat beberapa keping gambar ala-ala bertunang, ramai yang berteka-teki mengenai status terkini bekas pengacara Melodi TV3, Zulin Aziz.

Dakwa mereka, Zulin, 25, baru-baru ini telah bertunang secara senyap dengan Ariz Lufias (Forteen). Ehh... biar betul?

Tapi memang tak mustahilkan sebab mereka sebelum ini memang pernah digosipkan bercinta.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

HABIS EDAH ESOK - RAJA AZMI ENGGAN RUJUK SEMULA

Posted: 09 Feb 2015 02:07 PM PSTBak peribahasa, di luar bagai madu... di dalam bagai empedu!

Artikel terdahulu:
Demikianlah hati dan perasaan Raja Azmi Raja Sulaiman, 55, mengenai bekas suaminya Eddie Ghazali, 46, berkaitan isu mahu rujuk kembali.

Walaupun kemunculan Eddie dalam program Melodi baru-baru ini seolah memujuk dan melembutkan hatinya, namun Raja Azmi tidak punya apa-apa perancangan untuk kembali bersatu.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved