ads

Rabu, 24 Disember 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


5 GAMBAR - AKSI KEMBAR SEPASANG NURUL SYUHADA

Posted: 23 Dec 2014 02:28 PM PSTGambar-gambar terbaru anak kembar sepasang Nurul Syuhada Nurul Ain dan suaminya Raja Amir Shah Raja Azwa yang bernama Raja Abdul Mateen (lelaki) dan Raja Nour Emaan (perempuan).

Nampaknya makin besar anak mereka berdua ni dan kalau dilihat sekali imbas, memang sukar untuk dibezakan yang mana lelaki dan mana perempuan.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

TIDAK MAHU JADI BEBAN - PENARIKAN DIRI ILYA, TERBAIK BUAT SEPAHTU

Posted: 23 Dec 2014 02:09 PM PSTMungkin ramai yang menganggap faktor kesihatan merupakan punca utama penarikan diri pelawak Ilya Buang daripada kumpulan Sepahtu. Bagaimanapun menurut Ilya, dia menarik diri dan tidak bertanding dalam pertandingan Maharaja Lawak Mega 2014 kerana enggan menjadi beban pada Sepahtu.

"Saya menarik diri daripada kumpulan Sepahtu kerana memikirkan itu adalah jalan terbaik buat mereka meneruskan perjuangan di MLM 2014.

"Selama beberapa minggu ini saya tidak menyumbang idea dan keadaan kesihatan saya kadang kala menyusahkan mereka untuk sesi latihan," ujar Ilya yang menganggap dia tidak dapat memberi fokus dan menyumbangkan idea untuk kumpulan tersebut.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved