ads

Khamis, 11 Disember 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


GEMPAK - WAJAH ZAIN SAIDIN & CHE TA JADI WATAK KARTUN THE SIMS 4?

Posted: 10 Dec 2014 02:18 PM PSTNampaknya populariti Zain Saidin dan isterinya Rozita Che Wan seolah makin popular di seluruh dunia apabila wajah mereka dilihat menyerupai watak kartun 3D dalam versi permainan The Sims 4.

Bagaimanapun, tidak diketahui permainan itu memang watak Zain dan Che Ta atau ia sekadar kebetulan semata-mata.

Paling menarik, 'Zain' dilihat diwatakkan seolah Mr Middleton dalam Oh My English. Dan seperti biasa, anda boleh memakaikan atau membuka baju watak-watak tersebut untuk disesuaikan dengan selera anda. Heh.

Jom tengok, sama tak?

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

29 FOTO PRA PERKAHWINAN, MALAM BERINAI YAYA MAEMBONG & WAN RAJA

Posted: 10 Dec 2014 01:15 PM PSTWahhh... nampaknya anak dara Maembong makin laris kebelakangan ini. Bermula dengan Emma Maembong bercinta dengan Zizan Razak, kemudian Shikin Maembong berkahwin dengan Chef Riz, terkini Yaya Maembong pula akan berkahwin esok.

Untuk info, bakal suami Yaya bernama Wan Raja dan mereka bakal disatukan pada 12 Disember (esok). Mereka awalnya telah bertunang pada 10 Syawal lalu selepas berkenalan lebih dua tahun melalui drama 'Diari 3G' yang dilakonkan bersama.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

DAKWA DISAMPUK - ALIFF AZIZ MENGAKU MENGAMUK & TUMBUK PEKERJA HOTEL

Posted: 10 Dec 2014 12:37 PM PSTJika sebelum ini penyanyi seberang Aliff Aziz menafikan yang dia pernah mencuri telefon bimbit dan mendakwa terpaksa mengaku kesalahan akibat undang-undang Singapura yang berlainan, terbaru... dia diselubungi kontroversi lagi!

Kali ini Aliff dikatakan bergaduh di sebuah hotel dekat ibu negara hingga polis terpaksa campur tangan bagi meleraikan kekecohan.

Bila ditanya media mengenai insiden itu, Aliff mengakui kebenarannya tetapi mendakwa ketika itu dia tidak sedarkan diri akibat disampuk.

"Ketika kejadian, saya memang tidak ingat apa yang berlaku. Saya mula sedarkan diri selepas semuanya sudah selesai.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved