ads

Khamis, 9 Oktober 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


12 GAMBAR - BILA ANAK ASHRAF MUSLIM HISAP JARI KAKI

Posted: 08 Oct 2014 06:44 PM PDTNampaknya, pejam celik... dah makin besar anak Ashraf Muslim dan Wan Sakinah. Namun ramai yang berdoa dan berharap, akan datang mungkin rezeki Dayana Lokman pula menimang cahaya mata yang secomel Sarah Ashraf.

Untuk info, Sarah kini makin aktif dan usianya sudah menjangkau 5 bulan. Lebih menarik, Sarah juga sudah pandai hisap ibu jari kaki. Amboiii... macam confirm nak dapat adik baru je! Heh.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SERLAHKAN GAYA ANDA DI GLASSES ONLINE - PENJIMATAN HEBAT SEHINGGA 50%

Posted: 08 Oct 2014 06:03 PM PDT

Serlahkan gaya anda dengan pelbagai pilihan kacamata yang menawan. Anda juga boleh tampil bergaya seperti artis dan selebriti popular dengan memakai kacamata eksklusif seperti RayBan, Oakley, Prada dan banyak lagi pilihan menarik.

Kini terdapat tawaran istimewa dengan potongan harga sehingga 50 peratus.

Klik di sini untuk mengetahui mengenai GlassesOnline dengan lebih lanjut.
         ________________________
ISU TELEFILEM BIOPIK SALOMA - AZHAN RANI MOHON MAAF PADA WARIS TOMPEL

Posted: 08 Oct 2014 05:27 PM PDTJika pengarah dan penerbit telefilem biopik Saloma, Melissa Saila enggan mengulas lanjut mengenai isu saman yang dikemukakan oleh waris Allahyarham AR Tompel kepada Astro, namun pelakon yang memegang watak Tompel pula iaitu Azhan Rani secara tulus hati memohon maaf kepada waris-waris tersebut.

"Sebagai pelakon, saya menghormati wakil-wakil keluarga Allahyarham dan tidak ada niat untuk mencalarkan imej watak yang dibawa. Namun jika tindakan saya sebagai pelakon mencederakan hati mereka, dengan rela hati saya terbuka memohon maaf kepada mereka.

"Tidak sekelumit pun saya mahu buat yang tidak baik tentang arwah. Saya hanya menjalankan tanggungjawab dan ia hanya kapasiti saya sebagai seorang pelakon yang membawa watak arwah sahaja," ujar Azhan dipetik sebagai berkata.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

PERCEPAT NIKAH - ERIN MALEK KAHWIN ESOK

Posted: 08 Oct 2014 03:27 PM PDTBerita gembira untuk peminat Erin Malek! Pelakon genit itu telah mempercepatkan tarikh pernikahannya dengan Farris Fauzy dan ia akan berlangsung esok malam di kediaman keluarga Erin di Ampang, Selangor.

Sebagai makluman, lokasi pernikahan tersebut adalah sama dengan lokasi majlis pertunangan mereka sebelum ini.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved