ads

Selasa, 9 September 2014

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


MENARIK - FOTO PRA-PERKAHWINAN HANEZ SURAYA?

Posted: 08 Sep 2014 08:10 PM PDTGambar menarik Hanez Suraya bergaya dengan rekaan Hatta Dolmat dikatakan untuk Set Gambar Pra-Perkahwinan. Bagaimanapun, kami tidak pasti ia sekadar untuk iklan atau memang benar untuk perkahwinan Hanez.

Namun begitu, idea rekaan Hatta nampaknya ada kelainan berbanding sebelumnya. Malah Hatta turut memberi bayangan bahawa seorang selebriti bakal mengenakan rekaannya untuk foto pra-perkahwinan.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

PENYINGKIRAN SAYA DARI AF2014 HANYA GIMIK - JIHAN MUSE

Posted: 08 Sep 2014 05:58 PM PDTPenyingkiran pelawak dan pengacara Jihan Muse sebagai pengacara utama di konsert Akademi Fantasia 2014 (AF 2014) pada malam ahad lalu adalah hanya satu gimik. Ia diakui sendiri oleh Jihan kerana dia sememangnya sengaja kelihatan seperti terkejut.

"Sebenarnya itu salah satu gimik sahaja dan saya sengaja kelihatan terkejut dengan penyingkiran itu. Sedangkan, saya sudah pun sedia maklum tugas saya sebagai pengacara kosert AF2014 hanya untuk malam itu sahaja.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

DEMAM DENGGI - SHAHEIZY SAM MASIH BELUM STABIL

Posted: 08 Sep 2014 03:54 PM PDTUmum pastinya sudah tahu bagaimana pelakon Shaheizy Sam baru-baru ini mengalami penyakit semam denggi. Dia telah dimasukkan ke Hospital Pakar Ampang Puteri sejak 4 September lalu apabila penyakitnya itu kian teruk.

Namun berita terkini yang media terima, ibunya, Khaty Fauziah berkata, keadaan anaknya itu masih belum stabil.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved