ads

Isnin, 14 Oktober 2013

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


UGUT BUNUH & ROGOL - NABILA AF BUAT LAPORAN POLIS

Posted: 14 Oct 2013 06:57 AM PDT


Akibat menerima ugutan bunuh, rogol dan akan dibaling batu, pelajar Akademi Fantasia 2013 iaitu Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Binti Mohd Razali, membuat laporan polis Sabtu lalu (12 Oktober 2013).

"Awalnya saya anggap ia hanya komen, namun apabila timbulnya ugutan bunuh, rakan-rakan telah menasihatkan saya agar membuat laporan polis," ujar Nabila dipetik sebagai berkata melalui AF Buzz.

Nabila ketika membuat laporan polis
Klik untuk imej besar...

<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

ISU HANGAT - WAWA NIKAH AERIL TAK PUTUS TUNANG?

Posted: 13 Oct 2013 05:47 PM PDT


Meskipun sudah bernikah, namun kontroversi terus menimpa Wawa Zainal apabila ada pihak yang mendakwa kononnya dia berkahwin ketika masih menjadi tunangan orang.

Menurut laporan Bpop, Wawa berkahwin dengan Aeril tanpa memutuskan terlebih dahulu ikatan pertunangannya dengan Abdul Rashid @ Johari Hambali, iaitu seorang guru sekolah rendah di Tawau, Sabah.

Bekas tunang Wawa? - klik untuk imej besar...

<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

5 GAMBAR - BILA FIZA & ADAM 'KEMBALI CERIA'

Posted: 13 Oct 2013 03:13 PM PDT


Gambar terkini Fiza Elite dan Adam AF yang baru-baru ini 'Not in da mood' hingga menimbulkan spekulasi kemungkinan mereka 'bermasam muka' selepas 15 hari berkahwin.

Namun selepas melihat mereka menghadiri progam bual bicara mengenai pengorbanan dan penghijrahan bersama Imam Muda Hafiz, di Mydin Mall USJ, pastinya ramai yang lega. Ini kerana, mereka kini mungkin sudah berbaik semula atau lebih tepatnya 'back on track'!


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SEKALI LAFAZ - RAJA AZMI KINI SAH ISTERI EDDIE

Posted: 13 Oct 2013 02:24 PM PDT


Saat bahagia akhirnya muncul dalam hidup produser filem yang sering menimbulkan kontroversi iaitu Raja Azmi Raja Sulaiman, 54. Beliau semalam sah bergelar isteri kepada gitaris kumpulan CRK iaitu Mohd Eddie Ghazali, 45, dengan hanya sekali lafaz.

Majlis pernikahan telah diadakan di Laman Beringin, Istana Budaya, Kuala Lumpur yang disempurnakan oleh Imam Masjid Jamek Ul-Ihsan Mejar (B) Ismail Wan Ahmad pada jam 9.21 malam.

Klik untuk imej besar...

<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved