ads

Rabu, 4 Februari 2015

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


INGIN RUJUK - RIEZMAN KHUZAIMI SUNYI TANPA KARTINA AYUB?

Posted: 03 Feb 2015 08:12 PM PSTRamai yang mendoakan agar Riezman Khuzaimi dan bekas isterinya Kartina Ayub dapat berbaik semula kerana merasa sedih dengan penceraian mereka. Malah ada yang menitiskan air mata disebabkan usia perkahwinan Riezman dan Kartina sudah begitu lama (sejak 24 Februari 2001).

Bagaimanapun terkini, mungkin berita ini dapat menceriakan peminat Riezman kerana khabarnya pelakon itu ingin rujuk kembali dengan bekas isterinya.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

10 GAMBAR - AKSI BAKAL PENGANTIN YANA & HANEZ DI BANGKOK

Posted: 03 Feb 2015 07:51 PM PSTUmum memang sedia maklum yang Yana Samsudin dan Hanez Suraya bakal berkahwin tidak lama lagi. Dan sebagaimana pasangan lain, mereka juga sedang sibuk membuat persiapan bagi menjayakan majlis perkahwinan mereka nanti.

Antara tempat yang dilawati oleh mereka baru-baru ini ialah Bangkok, Thailand di mana mereka dilihat banyak memborong kain. Menariknya, mereka turut ditemani pereka fesyen Zery Zamry dan Wanpa yang bakal membuat busana serta rekaan-rekaan yang lain.

Selain ditemani ibu tersayang, bakal suami Hanez iaitu Romie Razin Adilha, serta bakal adik iparnya turut terbang bersama.

Yana & Hanez di Bangkok
Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

INFO TERKINI - ZAMANI SLAM JALANI RAWATAN DADAH

Posted: 03 Feb 2015 03:30 PM PST"Untuk pengetahuan umum semua : Buat masa ni Zamani sedang menjalani terapi pemulihan. Jangkamasa berapa lama belum lagi diketahui lagi. Harap peminat semua dapat sama2 berdoa agar beliau cepat pulih dan sembuh," begitulah info mengenai perkembangan Zamani Slam melalui FB officialnya semalam.

Bagaimanapun, tidak diketahui di manakah penyanyi itu menjalani rawatan. Namun ada tekaan kemungkinan Zamani dirawat di Rumah Pengasih sebagaimana Jamal Abdillah mendapat rawatan.

Malah minggu lalu, Pengerusi Pengasih, Datuk Yunus Pathi ada berkata, pihaknya sedia membantu Zamani untuk pulih daripada ketagihan dadah.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

GAMBAR UZUR HANYA FITNAH - JINS SHAMSUDDIN MASIH BAIK, CERIA

Posted: 03 Feb 2015 01:54 PM PSTPenyebaran gambar Tan Sri Jins Shamsuddin baru-baru ini hingga menjadi bualan hangat amat mendukacitakan keiuarga seniman itu. Lebih membuat mereka kesal ialah tuduhan bahawa seniman itu kurus kerana uzur dan seolah tidak dijaga dengan baik.

"Biasalah pada usianya sekarang selera makannya mungkin tidak seperti dahulu sehingga menyebabkan berat badannya menyusut tetapi apa yang kami lihat dia sihat dan ceria sepanjang kami berada di rumahnya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved