ads

Selasa, 20 Januari 2015

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


AZWAN ALI AHLI RUNNING MAN VERSI MALAYSIA?

Posted: 19 Jan 2015 05:37 PM PSTBila dengar nama Diva Azwan Ali bakal menyertai program berkonsepkan Running Man berjudul 'Lari' yang bakal ditayangkan di TV9 tidak lama lagi, pasti ramai yang tersenyum lebar.

Ini kerana, apa agaknya karenah Azwan melalui siri tersebut dan watak apakah yang bakal disamakan dengannya jika mengikut barisan selebriti Running Man yang sebenar. Mungkinkah Jong Kook? Heh.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

TOLAK JADI ARTIS: "KAMI BUKAN PEMINTA SEDEKAH" - CALIPH BUSKERS

Posted: 19 Jan 2015 02:46 PM PSTTirai Anugerah Juara Lagu ke-29 (AJL29) telahpun berlabuh kelmarin, namun beberapa isu dan kontroversi terus melanda program terbitan TV3 itu. Selain ada segelintir pihak yang mempertikaikan kemenangan lagu 'Apa Khabar', terdapat juga isu sokongan terhadap kumpulan pemuzik jalanan, Caliph Buskers.

Kesempatan mereka berkolaborasi dengan kumpulan Mojo di pentas final AJL29 kelmarin, tiba-tiba ada pihak yang tersalah anggap mendakwa semua pemuzik jalanan seperti mereka adalah peminta sedekah.

"Pandangan sesetengah masyarakat terhadap orang celik dan buta berbeza. Apabila kami busking, ada yang anggap kami ini peminta sedekah tetapi kami bersyukur selepas ditawarkan lesen oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) untuk kami terus membuat persembahan.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

7 GAMBAR - SEKITAR PERTUNANGAN ANGAH RAJA LAWAK & AMEERA

Posted: 19 Jan 2015 02:10 PM PSTTahniah diucapkan buat pelawak, pengacara dan pelakon Angah Raja Lawak atau nama sebenarnya Iskandarsah Bin Hashim kerana telah selamat melangsungkan majlis pertunangan dengan kekasihnya, Ameera Asyura.

Untuk info, Majlis pertunangan tersebut telah berlangsung pada 17 Januari lalu.

"Assalamualaikum, firstly saya nak kongsikan kepada semua peminat 'moment' tunang saya dan juga puteri yang tercinta, dan di kesempatan ini juga saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua pihak yang telah mengucapkan tahniah dan mendoakan kebahagiaan saya," demikian tulis Angah menerusi Instagramnya.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

SAH PEREMPUAN - ALIF SATAR TAK SABAR NAK TIMANG BABY

Posted: 19 Jan 2015 01:36 PM PSTBerita gembira buat peminat Alif Satar apabila isteri penyanyi dan pengacara itu Sha Dila Halid bakal menimang anak perempuan. Ia disahkan oleh doktor apabila satu imbasan telah dilakukan baru-baru ini.

"Hey baby girl, i can't wait to kiss and sniff you.. hurry up already!

"Just started buying slowly.. M telling ya, there's alot of stuff to buy," demikian tulis Alif menerusi Instagramnya.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved