ads

Rabu, 14 Januari 2015

:: MYARTIS.COM ::


sumber :-

:: MYARTIS.COM ::


9 GAMBAR - MAJLIS AQIQAH & HARI LAHIR ANAK JOHAN & OZLYN

Posted: 13 Jan 2015 09:07 PM PSTWaaahhh... anak yang sambut hari lahir serta majlis Aqiqah, tapi Johan dan Ozlyn pula yang melaram macam pengantin baru layaknya.

Untuk info, majlis Aqiqah tersebut adalah untuk anak mereka yang baru lahir iaitu Nur Latifah Chantiq termasuk disekalikan dengan sambutan hari lahir anak mereka iaitu Ahmad Haziq, 2 tahun.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

7 GAMBAR - GELAGAT SI KEMBAR SEPASANG NURUL SYUHADAH

Posted: 13 Jan 2015 04:59 PM PSTGelagat terkini anak kembar sepasang Nurul Syuhada Nurul Ain dan suaminya Raja Amir Shah Raja Azwa. Nampaknya, makin besar kembar yang bernama Raja Abdul Mateen (lelaki) dan Raja Nour Emaan (perempuan).

Malah mereka juga nampak gembira bila dibawa bersiar-siar oleh ibu bapanya sekitar bandaraya Kuala Lumpur hinggalah ke Pulau Pinang.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

PELAKON RIEZMAN KHUZAIMI BERCERAI TALAK SATU

Posted: 13 Jan 2015 12:27 PM PSTSudah tiada jodoh!

Demikianlah halnya dengan pelakon Riezman Khuzaimi yang sah bercerai talak satu dengan isterinya, Kartina Ayoob di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur, Selangor petang semalam.

Riezman atau nama sebenarnya, Mohd Rizman Mohd Khuzaimi, 45, telah melafazkan talak di hadapan Hakim Syarie Shaiful Azli Jamaludin dalam keadaan sebak selepas mahkamah membenarkan permohonan cerai difailkannya.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

TV AL HIJRAH ONLINE STREAMING

Copyright 2010 All Rights Reserved